Bæredygtigt skovbrug
Alt forsendelse er medregnet
Håndværk i bedste kvalitet

Inspiration

Plankeborde

Overvejer du nyt plankebord? Hos Toka Design har du mulighed for at være med i hele designprocessen, så dit nye plankebord bliver præcis, som du måtte ønske det. Bliv inspireret i vores store galleri og find netop den løsning og den udformning, der passer perfekt til dig.

Udforsk

Bordben

Vi har et stort udvalg af forskellige bordbenstyper, der hver især givet plankebordet et unikt og særskilt udtryk. Der er både løsninger med det smukkeste europæiske egetræ og med pulverlakerede stålben i en elegant mørkegrå nuance.

Udforsk

Tillægsplader

Hos Toka Design har du mulighed for at tilkøbe tillægsplader til alle vores egetræsborde, og det kan være en rigtig god idé, hvis du ønsker at være sikker på plads nok, når de helt store selskaber skal inviteres. Tillægspladerne laves af samme planke som selve plankebordet, så struktur og åretegning er gennemgående, hvilket giver et mere fuldendt look.

Udforsk

Svævehylde

Vores elegante og stilfulde svævehylde er et must i ethvert moderne hjem. Hyldes fremstilles af europæisk egetræ, og du har selv mulighed for at designe den, så den bliver fuldstændig unik og skræddersyet til dig og dit hjem.

Udforsk

Hylde med læderstrop

Toka Designs hylde med læderstrop skaber god kombination og en fin balance mellem det rå og massive egetræ og de elegante og lette læderstropper. De fåes i flere varianter og er super nemme at sætte op. Udforsk, bestil og få leveret inden for 5 hverdage.

Udforsk

Hylde med hyldeknægte

Let og elegant hylde med de fineste hyldeknægte i messing, der på én og samme tid giver et retro- og et moderne look.

Hylde med hyldeknægte