Købsbetingelser

Betingelser

Toka Designs produkter udarbejdes af naturmaterialer hvorfor hvert produkt er forskelligartet i udforming og udtryk. Præsentation af farvetyper og produkter på websitet skal derfor kun anses som vejledene.

Betaling

Vi tilbyder betaling med betalingskort og tager i mod Dankort, VISA, MasterCard, Maestro og JCB.
Al data, der sendes i forbindelse med et køb betalt med et betalingskort er krypteret via SSL, og det er således kun Nets, der kan læse dem.

For køb under DKK 5.000,- betales det fulde beløb ved levering.
For køb over DKK 5.000,-  betales 50% af købssummen ved bestilling og 50% ved levering.

Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet.

Alle priser er inklusiv 25% moms.

Levering

Spiseborde leveres typisk inden for 4 uger på en nærmere bestemt dato. De vil blive leveret med Danske Fragtmænd inden for tidsrummet 08:00-16:00. Fragtmanden kontakter dig en halv time inden leveringen, og det er vigtigt du enten er hjemme, eller har mulighed for at komme hjem og tage imod din vare. Skulle dette ikke være tilfældet, vil der blive påkrævet et genudkørselsgebyr på 250 kr. Leveringen sker til kantstenen.

Alle hylder leveres med GLS, og som udgangspunkt er leveringstiden 5 hverdage. Leveringen sker til pakkeshop, og du vil modtage en SMS, når varen er ankommet.

Skulle der ske ændringer i forhold til den oplyste leveringstid, vil du få særskilt besked herom.

Reklamationsret

Toka Design yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles Toka Design inden for rimelig tid. Varen kan efterfølgende returneres for reparation, ombytning eller efter aftale evt. kreditering. I forbindelse med reklamationssager afholder Toka Design returneringsomkostninger i rimeligt omfang.

Reklamation og varereturnering

Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettet til:

TOKA DESIGN I/S
Tvedvej 45
7620 Lemvig
CVR: 36119349

Returnering grundet fabrikations- og materialefejl skal ske i samme stand og mængde som du modtog den. Når varen er modtaget refunderes købsprisen til din konto inden for få dage. Omkostninger til returnering bliver afholdt af Toka Design I/S.

Meddelelsen skal gives pr. mail på kontakt@tokadesign.dk. Meddelelsen skal indeholde en beskrivelse af skadesomfanget, samt et vedhæftet billede, der tydeligt illustrerer dette.

Varereturnering skal ske til:

Toka Design
Tvedvej 45
7620 Lemvig
CVR: 36119349

Bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav. Returnering kan også ske ved at nægte modtagelse eller aflevere varen personligt hos os. Det er ikke et krav, men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken – eksempelvis kopi af ordrebekræftelse, registreringsnummer og kontonummer for bankkonto, hvortil refusion kan foregå, kopi af evt. forudgående korrespondance mv.

Refusion

Ved returnerede varer eller forudbetalte varer, som afbestilles før afsendelse, skal der ske en hel eller delvis refusion af købesummen. Refusion sker til samme betalingskort, som er anvendt til bestillingen af varen.

Fortrydelsesret

På vores standardprodukter uden tilpasningsmuligheder gælder den almindelige fortrydelsesret. Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 dage efter købet, og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen.

På vores tilpasningsprodukter fraskrives fortrydelsesretten. Dette skyldes, at der er tale om specialvarer, fremstillet efter kundens specifikationer, og at disse produkter har fået et tydeligt personligt præg.

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Fortrolighedspolitik

Toka Design forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet. Toka Design vil ikke afsløre information om kunder/brugere til tredje part, med mindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion. Toka Design vil ikke sælge dit navn, adresse, e-mail adresse, kreditkort eller personlige data til nogen tredjepart uden din forudgående tilladelse.